Кои сме ние
22133
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22133,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Кои сме ние

Опознайте ни по-добре

 

 

НАШИЯТ ЕКИП

В Pointless думите креативност, прецизност и ефективност са особено ценени. Нашият екип е отдаден на изкуството на рекламата и маркетинга. Талантливите ни и отзивчиви брандинг експерти са тук, за да Ви помогнат да поставите ясни бизнес цели и ще бъдат с Вас на всяка стъпка по пътя към тяхното постигане. Pointless създава марки, които изграждат бизнес!

Планираме маркетинг стратегии, които да развият Вашата бранд идентичност и популярност, като увеличаваме разпознаваемостта на Вашата марка и нейния пазарен дял. Заслужавате брандинг и реклама, които да Ви отличат от конкуренцията. Избирайки Pointless, шансовете са на Ваша страна!

Екипът ни има творчески подход към живота и черпи вдъхновение от дългогодишния си опит в сферата на маркетинга. Това ни позволява да създаваме креативни и детайлни рекламни стратегии, които Ви водят до успех.

Изпълнителен директор

Божидар Божидаров

„Ако хората ви харесват, ще ви слушат, но ако ви се доверят, ще правят бизнес с вас.“

Мениджър бранд реализация

Елина Георгиева

„Направете всеки детайл перфектен и ограничете броя на детайлите до съвършенство!``

Основател и бранд стратег

Зорница Даскалова

„Не хората трябва да паснат на компанията, компанията трябва да се напасне към хората.“

Бранд дизайнер

Йорданка Георгиева

„Ценността на една идея се крие в използването ѝ.“

25

ПРОЕКТИ

15

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

8

ТЕКУЩИ ПРОЕКТИ

5

ЕКИПНИ ИГРАЧИ

НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ