22171
home,page-template-default,page,page-id-22171,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

ЗНАЧЕНИЕТО НА ВАШИЯ БРАНД

Брандингът играе ключова роля за всяка компания, която иска да установи неповторимо присъствие на пазара и да се отличи от конкурентите си.

Процесът на брандинг може да помогне на Вашия бизнес да създаде отличителни име, история, стратегия и визуална идентичност на Вашата марка.

КАК МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ?

Ние създаваме брандове, които издигат бизнеса Ви на по-високо ниво! Помагаме като увеличаваме тяхната видимост, развиваме тяхната идентичност и разпознаваемост, както и увеличаваме техния пазарен дял.

 

Свържете се с нас

БРАНД СТРАТЕГИЯ

Искаме да създадем силна, прогресивна идентичност на бранда, която да помогне на Вашия бизнес да се отличи от останалите. Правилната бранд стратегия ще Ви помогне да сте стъпка пред Вашите конкуренти и да създадете своето неповторимо присъствие на пазара.

Научете повече

БРАНД РЕАЛИЗАЦИЯ

След като установим посоката на развитие за Вашата марка, пристъпваме към нейното приложение. Ние ще Ви изготвим маркетинг стратегия, която да отговаря на Вашия бюджет, пазарна ниша и бранд идентичност.

 

Научете повече

25

ПРОЕКТИ

15

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

8

ТЕКУЩИ ПРОЕКТИ

5

ЕКИПНИ ИГРАЧИ

 

 

НАШЕТО ПОРТФОЛИО И ПРОЕКТИ

Cofee Trend

In Пакет Корпоративна Идентичност

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАС

НАШИЯТ ЕКИП

В Pointless думите креативност, прецизност и ефективност са особено ценени. Нашият екип е отдаден на изкуството на рекламата и маркетинга. Талантливите ни и отзивчиви брандинг експерти са тук, за да Ви помогнат да си поставите ясни бизнес цели и ще бъдат с Вас на всяка стъпка по пътя към тяхното постигане. Pointless създава брандове, които изграждат бизнес!

Изпълнителен директор

Божидар Божидаров

„Ако хората ви харесват, ще ви изслушат, но ако могат да ви се доверят, ще правят бизнес с вас.“

Мениджър бранд реализация

Елина Георгиева

„Направете всеки детайл перфектен и ограничете броя на детайлите за усъвършенстване”

Основател и бранд стратег

Зорница Даскалова

„Не хората трябва да паснат на компанията, компанията трябва да се напасне към хората.“

Бранд дизайнер

Йорданка Георгиева

„Стойността на една идея се крие в прилагането ѝ.“

НАШИТЕ КЛЮЧОВИ ПАРТНЬОРИ