Защо Вашият бизнес се нуждае от бранд идентичност?

Създаването на отличителна идентичност за Вашия бранд е ключът към разпознаваем бизнес, който се радва на клиентаска лоялност и доверие. Правилната бранд стратегия ще Ви помогне да излезете начело пред конкуренцията и да сформирате своето неповторимо присъствие на пазара. Ясно ще демонстрира ценностите и предимствата на Вашата компания.

В Pointless вярваме, че добре установеният бранд Ви дава несравнимо преимущество и помага за Вашия растеж. Ето защо може да разчитате на нас да разкажем историята и да създадем визуалната идентичност на Вашия бизнес по начин, който е в съзвучие с очакванията на Вашите клиенти.   

Стъпка 1: Проучване и анализ на Вашия бранд

Всичко започва с подробен преглед на настоящето състояние на бранда и пазарната ниша на Вашия бизнес. Следва детайлен анализ на културата, целите, профила на идеалния клиен, целевия пазар и конкурентите на Вашата компания.
Тази стъпка е здравата основа, от която се нуждаем, за да създадем неповторима идентичност за Вашата марка и да я позиционираме на пазара.

Стъпка 2: Бранд стратегия

След анализа на Вашия бизнес сме готови да изградим идеите за визията и присъствието на бранда Ви. Ще получите подробна бранд стратегия отговаряща на Вашите конкретни нужди. Това ще е детайлен и практичен план за позициониране на пазара на разпознаваема и уважавана марка.
Изграждането на Вашия бранд включва препоръки за визуалната идентичност, маркетинг стратегия и онлайн присъствие на Вашия бизнес. С подходящата стратегия за създаване на марка компанията Ви ще е готова да бъде представена на правилните хора – Вашите желани клиенти.

Стъпка 3: Прилагане на бранд стратегията

Накрая идва време да приложим визията сформирана в стратегията за изграждане на идентичност на марката.
В зависимост от избраната посока за развитие ще получите визуалните елементи на Вашия бранд, готови да бъдат приложени в презентацията на корпоративната Ви идентичност. Вече ще сме готови да дадем начало на кампанията за налагане на Вашия марка на онлайн и офлайн пазара.