Angie

Angie

Angie

Клиент

Angie

Дата

2022 г.

Категории

Angie Smart е универсална IoT платформа. Всички приложения могат да бъдат използвани, както за подвижни, така и за неподвижни обекти с широко отражение върху бизнес дейността на разнообразни индустрии.

С Angie могат да се извършват измервания параметри на почвата и околната среда като например температура, влажност и други. Събраните данни се визуализират на изключително улеснен за работа интерфейс, който се отваря с един клик на иконката през телефон или компютър!

Реализация

Клиентът беше създал вече логото и корпоративната идентичност на Angie.

Задачите на агенцията бяха да съдадем адекватно и достъпно за таргетите съдържание и да имплементираме идентичността в печатни материали, които клиентът да разпространява по индустрии с цел информиране и продажби на услугата.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Transpress

Transpress

Transpress

Клиент

Transpress

Дата

2021 г.

Категории

ТРАНСПРЕС е водеща логистична компания в България, създадена преди повече от 27 години с фокус върху транспортните услуги.

Компанията поддържа вътрешен и международен транспорт от най-висок клас, като покрива всички изисквания в бранша за доставка на товари, групажни пратки и куриерски услуги. ТРАНСПРЕС изпълнява услуги в сферите на дейност:

  • Транспорт на комплектни и частични товари
  • Транспорт на групажни пратки
  • Куриерски услуги
  • Логистични услуги

Реализация

От години изготвяме печатните материали на ТРАНСПРЕС. Брошурата е мощен инструмент, който ефективно помага при комуникирането на услугите на марката и увеличава бизнес перспективите на бранда. 

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Болгар

Болгар

Болгар

Клиент

Болгар

Дата

Болгар Капитал е създаден през 2014 година с една основна мисия – да бъдат различни и в полза на клиентите си. Да научат клиентите си на правилни инвестиции в недвижими имоти!

Правило – стратегическо партньорство – Win, Win, Win = Печеля, Печелиш, Печелят! Болгар Капитал са наложили това виждане като основен двигател на тяхната работа и са се превърнали в най-добрите в това, което правят!

Реализация

Клиентът ни се довери да подготвим дизайн на печатните им материали. От визитни картички до листовки, брошури и плакати.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Eldom

Eldom

Eldom

Клиент

ЕЛДОМИНВЕСТ

Дата

2018 г. – 2022 г.

Категории

Тагове

листовки, каталог, брошури

 

ЕЛДОМИНВЕСТ  е създадено през 1987 г. За тридесет и четири години компанията се е утвърдила като едно от най-успешните предприятия в България и вече е лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната.

ЕЛДОМИНВЕСТ е производителят на електрически бойлери с най-широкия моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела.

От 2012г. в портфолиото на компанията започва включването и на отоплителни уреди – подови конвектори и стенни конвектори с механично и електронно управление и много други електроуреди за бита.

Реализация

ЕЛДОМИНВЕСТ е наш клиент от самото създаване на Pointless.

Ефективните маркетингови кампании за ЕЛДОМИНВЕСТ са свързани с взаимодействието на компанията и нейните продукти с клиентите. Печатните материали са още един начин за взаимодействие с клиентите и генериране на нови потенциални клиенти.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект