Dr. Di Clinic

Dr. Di Clinic

Dr. Di Clinic

Клиент

Dr. Di Clinic

Дата

2023 г.

Категории

В Медицински център Dr. Di Clinic – Варна, предлагат холистична грижа за Вас и Вашето здраве с най- висок клас лазери и апарат за озонотерапия. Клиниката се отличава както с елегантно обзавеждане, модерни декорации и внимателно подбрани цветове, така и с изключително компетентно и професионално отношение.

Заданието: Дизайн на уеб банери, изработка и монтаж на табели и частично брандиране на витрини

Реализация

След консултация с клиента, за да се определим точните изисквания по дизайна и изпълението, създадохме концепцията за табелите, витрината и уеб банерите, която отразява уникалността и стилът на клиента. Включва избор на подходящи цветове, шрифтове и графични елементи. Избрахме подходящи материали, като имахме предвид издръжливостта, визуалния ефект и съответствието с бранда на клиента. Преди финалното представяне на материалите се извършва тестване и ревизия, за да се гарантира, че всичко е в съответствие с очакванията на клиента.

Ключът към успешното изпълнение на тази задача е внимателното обсъждане на изискванията на клиента и професионалното изпълнение на всички етапи от задачата.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Ciao Bella

Ciao Bella

Ciao Bella

Кафе – бар Ciao Bella се намира в град София. Заведението предлага различни видове напитки и прясно приготвени сладкиши. Атмосферата е приятна, модерна и уютна, привличаща срещи с приятели, малко отдих през обедната почивка или работа с лаптоп, съчетана с ароматно кафе и вкусен току- що изпечен десерт.

Заданието: Дизайн, изработка и монтаж на светеща табела, перфо фолио за витрина и работно време

Реализация

Разработихме уникално и запомнящо се лого, което включва елементи свързани с кафето и други символи, които представят бранда. Избрахме подходящ материал и форма за светеща табела, която съответства на общата естетика на заведението. Разработихме визия на перфо фолио за витрина, която привлича вниманието на клиентите и представя асортимента от менюто. Създадохме и подходящо работно време на вратата.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Eldom

Eldom

Eldom

Клиент

ЕЛДОМИНВЕСТ

Дата

2018 г. – 2022 г.

Категории

 

ЕЛДОМИНВЕСТ  е създадено през 1987 г. За тридесет и четири години компанията се е утвърдила като едно от най-успешните предприятия в България и вече е лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната.

ЕЛДОМИНВЕСТ е производителят на електрически бойлери с най-широкия моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела.

От 2012г. в портфолиото на компанията започва включването и на отоплителни уреди – подови конвектори и стенни конвектори с механично и електронно управление и много други електроуреди за бита.

Реализация

ЕЛДОМИНВЕСТ е наш клиент от самото създаване на Pointless.

Освен за пачатните материали на компанията, Pointless се грижи за дизайн и печат на всички материали за външна реклама – трансперанти, банери, билбордове, флагове и др.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Scent+

Scent+

Scent+

КлиентScent+

Scent+

Дата

2021 – 2022 г.

Категории

Брандът Scent+ e на компанията „Пауер продакт“, създадена през 1998г. Вече е наложен лидер в област ароматен маркетинг и професионално ароматизиране на помещения. Работейки с водещи производители на парфюмерия и експерти, те имат достъп до глобалното развитие на парфюмите и създават тенденции в областта на маркетинга с аромати. Позовава се на науката Аромакология и въздействието на миризмите като ефективен инструмент за комуникация и създаване на емоции. Т.е.  чрез специфичния аромат да се вдъхне “живот” на всяко помещениe. Компанията проследява най-актуалните тенденции в ароматния маркетинг, като създава стратегии за подходящ аромат, който да бъде използван като мощно средство за комуникация.

Реализация

Клиентът ни възложи да брандираме автопарка им, като за целта създадохме подходящ елегантен дизайн, който напълно да кореспондира с марката. С помоща на качествени материали и отличен монтаж, успяхме да се справим с задачата професионално и в срок.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Еко чистота

Еко чистота

Еко чистота

Клиент

Еко чистота

Дата

2018 – 2022 г.

Категории

Външна реклама 

Тагове

външна и транспортна реклама

Основана през 2011 година, Еко Чистота България EOОД концентрира своето внимание върху проекти, свързани с канализационните системи и съоръжения.

Съблюдавайки високите стандарти за качество и добрите практики в областта, компанията бързо навлиза на пазара и печели уважението на своите клиенти.

При осъществяване на дейността си се придържа към опазване на околната среда, прилагане на Европейските норми, непрекъснато внедряване на нови технологии и усъвършенставане на процесите.

Задание: Дизайн и производство на материали за външна и транспортна реклама

Реализация

Еко Чистота ни се доверяват от самото начало като имаме възможноста да създаваме дизайн и да изработваме всички рекламни материали за външна и транспортна реклама.

  • Дизайн на рекламни материали
  • Брандиране на спирки
  • Брандиране на автомобили
  • Печат на винили и винилни мрежи

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект