Eldom

Eldom

Eldom

Клиент

ЕЛДОМИНВЕСТ

Дата

2018 г. – 2022 г.

Категории

 

ЕЛДОМИНВЕСТ  е създадено през 1987 г. За тридесет и четири години компанията се е утвърдила като едно от най-успешните предприятия в България и вече е лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната.

ЕЛДОМИНВЕСТ е производителят на електрически бойлери с най-широкия моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела.

От 2012г. в портфолиото на компанията започва включването и на отоплителни уреди – подови конвектори и стенни конвектори с механично и електронно управление и много други електроуреди за бита.

Реализация

ЕЛДОМИНВЕСТ е наш клиент от самото създаване на Pointless.

Освен за пачатните материали на компанията, Pointless се грижи за дизайн и печат на всички материали за външна реклама – трансперанти, банери, билбордове, флагове и др.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Scent+

Scent+

Scent+

КлиентScent+

Scent+

Дата

2021 – 2022 г.

Категории

Брандът Scent+ e на компанията „Пауер продакт“, създадена през 1998г. Вече е наложен лидер в област ароматен маркетинг и професионално ароматизиране на помещения. Работейки с водещи производители на парфюмерия и експерти, те имат достъп до глобалното развитие на парфюмите и създават тенденции в областта на маркетинга с аромати. Позовава се на науката Аромакология и въздействието на миризмите като ефективен инструмент за комуникация и създаване на емоции. Т.е.  чрез специфичния аромат да се вдъхне “живот” на всяко помещениe. Компанията проследява най-актуалните тенденции в ароматния маркетинг, като създава стратегии за подходящ аромат, който да бъде използван като мощно средство за комуникация.

Реализация

Клиентът възложи на Pointless да брандира служените автомобили на марката, които са и движещата реклама по пътищата на ароматния Scent+.

Елегантният дизайн и качественото изпълнение на проекта са дело на нашите дизайнери и монтажисти, които се справиха много професионално с тази задача.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Еко чистота

Еко чистота

Еко чистота

Клиент

Еко чистота

Дата

2018 – 2022 г.

Категории

Външна реклама 

Тагове

външна и транспортна реклама

Основана през 2011 година, Еко Чистота България EOОД концентрира своето внимание върху проекти, свързани с канализационните системи и съоръжения.

Съблюдавайки високите стандарти за качество и добрите практики в областта, компанията бързо навлиза на пазара и печели уважението на своите клиенти.

При осъществяване на дейността си се придържа към опазване на околната среда, прилагане на Европейските норми, непрекъснато внедряване на нови технологии и усъвършенставане на процесите.

Задание: Дизайн и производство на материали за външна и транспортна реклама

Реализация

Еко Чистота се доверява на Pointless от самото основаване на агенцията като ни се доверява в изготвянето на всички материали за външна и транспортна реклама.

  • Брандиране на спирки
  • Дизайн и производство на билборд
  • Брандиране на автомобили

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект