Kallisto

Kallisto

Kallisto

Клиент

Kallisto

Дата

2023 г.

Козметично студио Kallisto е оазис на красота и релаксиращи процедури, където клиентите се наслаждават на персонализирани процедури и грижа за себе си. Студиото предлага широка гама от професионални козметични услуги и козметика, съчетани с индивидуален подход към всеки клиент.

Заданието: Дизайн на лого, Корпоративна идентичност, Дизайн на рекламни материали

Реализация

Създадохме това уникално лого на козметично студио, вдъхновено от истинска картина със сантиментална стойност за клиента, която представлява изящна жена, обгърната в атмосфера на естетика и красота. Логото представлява стилизиран вариант на картината, превърната в запомнящо се графично изображение подходящо за употреба в дигитална и печатна среда.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Precious Candles

Precious Candles

Precious Candles

Клиент

Precious Candles

Дата

2023 г.

Precious candles е онлайн магазин за ръчно изработени свещи от висококачествени материали, с изключителен аромат и неустоим вид. Специалните колекции и разнообразие от форми на свещите предоставят на клиентите идеално допълнение към дома или подарък за специален човек. 

Заданието: Редизайн на лого, Дизайн на рекламни материали

Реализация

Изпълнихме проект по редизайн на лого. За целта на проекта квалифицираните ни дизайнери използваха професионален софтуер за графичен дизайн. Проекта беше допълнен и от дизайн на фирмен кибрит, продуктов етикет, благодарствени картички към клиенти и визитки.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

ELVIRA

ELVIRA

ELVIRA

Клиент

ELVIRA

Дата

2023 г.

Хотел ELVIRA се намира в Равда, на тихо и спокойно място близо до морето. Хотелът предлага комфортна и уютна обстановка за своите гости. Предоставя възможност за приятни моменти на отдих и развлечение с басейн, плажна зона с шезлонги, чадъри и плажен бар. С тази комбинация от удобства, Хотел Елвира предлага перфектната обстановка за спокоен и приятен престой на морския бряг.

Заданието: Дизайн на лого, корпоративна идентичност

Реализация

Създадохме уникално лого за хотел с изчистен дизайн, подчертаващ баланса между морската природа и уюта на хотела.

Осигурете успешен туристически маркетинг с наш дизайн на лого и рекламни материали, възползвайте се от нашите маркетинг стратегии и сезонни оферти, за да привлечете вниманието на туристите към вашата дестинация.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

⁨Bungy Singers

⁨Bungy Singers

⁨Bungy Singers

Вокална академия “Бънджи Сингърс” в град Варна е иновативен и динамичен център за развитие на вокални умения и изразителност. Създадена със стремеж към високо качество и професионализъм, академията предлага обширен пакет от обучения и възможности за млади таланти.

Заданието: Дизайн на лого, корпоративна идентичност, дизайн и печат на рекламни материали

Реализация

Създадохме стилно лого за вокална академия за млади таланти, което отразява енергията и емоцията на музикалното изкуство. В логото присъстват символи, които изразяват възможността за развитие на талантите и постиженията на учениците до звездни висоти.

Вашите материали могат да бъдат разпространявани в различни формати – от печатни брошури и винили за сцена до печат на тениски, шапки, раници и други, за да достигнете по-широка аудитория и да привлечете вниманието на потенциални таланти и техните семейства.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Odesos pack

Odesos pack

Odesos pack

Одесос Пак е българска компания,  производител на транспортни опаковки от велпапе. Високото качество на продукта, произведен в най- кратки срокове, на конкурентни цени, са основните ни предимства, които ни отличават в конкурентната среда.

Заданието: лого, корпоративна идентичност, дизайн за уебсайт и оформление на социалните мрежи на марката от нулата

Реализация

Клиентът ни се довери за изграждане на цялата визулана комуникация на марката от нулата. Благодарни сме за възможността да изразим професионалната си визия и да създадем всички необходими елементи за комуникация на една нова марка.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект