Odesos pack

Odesos pack

Odesos pack

Клиент

Odesos Pack

Дата

2022 г.

Одесос Пак е българска компания,  производител на транспортни опаковки от велпапе или картон . Високото качество на продукта, произведен в най-кратки срокове, на конкурентни цени, са основните ни предимства, които ни отличават в конкурентната среда.

Заданието: лого, корпоративна идентичност, дизайн за уебсайт и оформление на социалните мрежи на марката от нулата

Реализация

Клиентът ни се довери за изграждане на цялата визулана комуникация на марката от нулата.

Благодарни сме за възможността да изразим професионалната си визия и да създадем всички необходими елементи за комуникация на една нова марка.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Live well

Live well

Live well

Клиент

Live Well

Дата

2021 г.

Live Well е програма за здравословен начин на живот, създадена от Албена Дамянова – сертифициран фитнес инструктор и нутриционист. Целта на програмата е чрез натурален подход в тренировъчните програми, комбиниран с безупречна техника на изпълнение с основен акцент здравето на трениращия, както и природосъобразното, балансирано и разнообразно хранене, да се постигнат най-ефективни и постоянни резултати в дългосрочен план.

Албена Дамянова се обърна към нас с молба за позициониране на марката ѝ Live Well в дигиталното пространство.

Реализация

Създадохме лого на марката и изготвихме цялостна корпоративна идентичност, защото вярваме, че лицето на марката е от изключителна важност, за да се отличи тя сред конкурентите ѝ и да представи мисията и ценностите на Албена Дамянова.

Приложихме корпоративната идентичност в социалните мрежи – Facebook и Instagram и създадохме цялостната визия на Live well.

Увеличихме последователите в двете социални медии двойно за 1 година

Привлякохме нови последователи на програмата Live Well

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Green courier

Green courier

Green courier

Клиент

Green courier

Дата

2021 г.

Green Courier е куриерската услуга на ТРАНСПРЕС, с която можете да изпращате своите куриерски пратки от България до Европа. Чрез гарантираното високо качество от нас и нашите партньори, Вашите пратки ще попаднат в единна и прозрачна мрежа, в която можете да ги проследявате в реално време и във всеки един момент.

С над 15 години опит на българския и международен пазар, Green Courier предлага пълната гама от куриерски услуги за всички Ваши нужди. Индивидуални решения, късна доставка, WEB базиран клиентски кабинет, доставка от адрес до адрес и изпращане на куриерски пратки до всяка точка на България, както и на територията на Европа

Опазването на околната среда е един от приоритетите на ТРАНСПРЕС, здраво заложен във фирмените ценности.

Задание: Brand book

Реализация

Създадохме brand book-a на марката и внесохме цялостност в идентичността ѝ, графични елементи, типография, цветови модел, стандарти, слоган и т.н.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект