Angie

Angie

Angie

Клиент

Angie

Дата

2022 г.

Категории

дигитална реклама

Angie Smart е универсална IoT платформа. Всички приложения могат да бъдат използвани, както за подвижни, така и за неподвижни обекти с широко отражение върху бизнес дейността на разнообразни индустрии.

С Angie могат да се извършват измервания параметри на почвата и околната среда като например температура, влажност и други. Събраните данни се визуализират на изключително улеснен за работа интерфейс, който се отваря с един клик на иконката през телефон или компютър!

Заданието: Дизайн и поддръжка на социалните мрежи – Facebook и LinkedIn

Реализация

Клиентът ни се довери, освен за дизайна на печатната реклама, така и за цялостен дизайн и създаване на съдържание за профилите им в социалните мрежи.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

StudyMed

StudyMed

StudyMed

StudyMed

StudyMed

Дата

2021 – 2022 г.

Категории

дигитална реклама

Тагове

управление на социални мрежи

дизайн на уеб банери

управление на Google реклама

Study Med е организация, която цели да подпомогне италианските кандидат-студентите и техните семейства при избора на най-подходящия за тях медицински университет в България. Отдадеността и професионализма, с които работи екипа, са гаранция за успех и удовлетвореност от страна на партньори и контрагенти.

Задание: Дизайн на уеб банери и поддръжка на социални профили във Facebook и Instagram.  Управление на платената реклама в Гугъл с Google Ads.

Реализация

Позиционирахме марката на италианския пазар чрез дигитална комуникация, насочена към бъдещи студенти от Италия, които желаят да запишат своето висше образование в България и техните родители.

В резултат увеличихме запитванията към Study Med многократно.

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект

Avangard

Avangard

Avangard

Авангард е български производител за дамско, мъжко и детско бельо. Бански костюми и плажни аксесоари. Компанията има близо 20 годишен опит, създадена първоначално като малък семеен бизнес, бързо се развива и до днес, когато освен на едро, клиентите могат да пазаруват и от Онлайн магазина им www.avangard.bg

Задание: Развитие на Онлайн магазин и увеличаване на продажбите на дребно

Реализация:

Изграждане на идентичност на марката, позициониране, създаване на точните послания и лансиране на онлайн магазина avangardshop.bg на българския пазар като създадохме:

  • уникално визуално съдържание на марката в социалните медии – Facebook и Instagram
  • оптимизиране на съдържанието на сайта
  • разработена визия на различни подбрандове
  • увеличаване на продажбите с повече от 300% за 1 година
  • позициониране на марката като водещ български производител на бельо в България
  • увеличаване на броя на последователите в социалните мрежи с няколко хиляди

Нека да поговорим
за вашия 

нов проект